Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Wie vormen onze Vriendengroep?

Onze Vriendengroep bestaat uit 46 personen: professionals die in hun werk te maken hebben met (mensen met) dementie, vrijwilligers, studenten, mantelzorgers en iemand met dementie. Zij vertegenwoordigen de doelgroep voor wie wij ons inzetten. Zij weten vanuit ervaring hoe de doelgroep beter benaderd en geholpen kan worden.

vriendengroep groepsfoto training dementie alzheimer
Deze mensen weten waarmee ze geholpen willen worden, en wat er nog allemaal mogelijk is. Zij weten precies wat onze boodschap is.

Meedenken en beoordelen

Voor ons is het belangrijk dat wij in onze uitingen de juiste snaar raken. De leden van de Vriendengroep geven hun visie en helpen ons niets over het hoofd te zien. Zij denken mee over situaties voor nieuwe branchetrainingen of de ontwikkeling van nieuwe campagnes en beoordelen banners en uitingen op de website. Onze doelstelling is dat de groep minimaal 8 keer per jaar benaderd wordt per e-mail om feedback te vragen op vastgestelde thema’s en dat er 2 keer per jaar een bijeenkomst plaatsvindt.

Het kan ook voorkomen dat leden van de Vriendengroep benaderd worden door iemand van de pers. Dit gaat in in onderlinge afstemming met onze persvoorlichter.

Trainingsaanbod afbeelding
Vriendengroep koken dementie alzheimer cursus online
Fijn om zo samen te werken aan een dementievriendelijke samenleving!

Volg ons!

Blijf op de hoogte met de mooiste ervaringsverhalen, het laatste nieuws en de nieuwste dementievriendelijke tips.