Vriendengroep

Maak kennis met onze vriendengroep!

De Vriendengroep van Samen dementievriendelijk is een klankbordgroep die bestaat uit ervaringsdeskundigen uit onze doelgroep. Zij denken vanuit eigen expertise mee door het toetsen van onze plannen op o.a. ideeën en inhoud. 

Wie vormen onze Vriendengroep?

Onze Vriendengroep bestaat uit 46 personen: professionals die in hun werk te maken hebben met (mensen met) dementie, vrijwilligers, studenten, mantelzorgers en iemand met dementie. Zij vertegenwoordigen de doelgroep voor wie wij ons inzetten. Zij weten vanuit ervaring hoe de doelgroep beter benaderd en geholpen kan worden.

vriendengroep samen dementievriendelijk

Meedenken over ‘Wat is dementievriendelijk'.

Deze mensen weten waarmee ze geholpen willen worden, en wat er nog allemaal mogelijk is. Zij weten precies wat onze boodschap is.

 

Vriendengroep met certificaat

Het leveren van input over de inhoud van onze trainingen op locatie.

Meedenken en beoordelen

Voor ons is het belangrijk dat wij in onze uitingen de juiste snaar raken. De leden van de Vriendengroep geven hun visie en helpen ons niets over het hoofd te zien. Zij denken mee over situaties voor nieuwe branchetrainingen of de ontwikkeling van nieuwe campagnes en beoordelen banners en uitingen op de website. Onze doelstelling is dat de groep minimaal 8 keer per jaar benaderd wordt per e-mail om feedback te vragen op vastgestelde thema’s en dat er 2 keer per jaar een bijeenkomst plaatsvindt.

Het kan ook voorkomen dat leden van de Vriendengroep benaderd worden door iemand van de pers. Dit gaat in in onderlinge afstemming met onze persvoorlichter.

De Vriendengroep promoot ons kookboekje met recepten om niet te vergeten

De Vriendengroep promoot ons kookboekje met recepten om niet te vergeten

Fijn om zo samen te werken aan een dementievriendelijke samenleving!

Ik vond het een zinvolle bijeenkomst, met deskundige mensen!

Vriendengroep denkt mee over branches voor nieuwe trainingen

Meedenken over de branches die in aanmerking komen voor onze trainingen.