Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Ik ben horecaondernemer

Maak van jouw horecazaak een plek waar mensen met dementie zich welkom en gezien voelen. Laat jouw medewerkers de gratis online training 'In de horeca' volgen.

Ik ben werknemer in de horeca

Heb jij te maken met gasten met dementie? Herken de signalen en leer hoe je goed met hen omgaat. Doe de gratis online training 'In de horeca'.

Mijn vader had de ziekte van Alzheimer. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe fijn het is als mensen in de omgeving weten hoe ze iemand met dementie herkennen!

In gesprek met Ron Blaauw

Ron Blaauw is meesterkok, televisiepersoonlijkheid en eigenaar van diverse restaurants. Hij vertelt Samen dementievriendelijk waarom hij een dementievriendelijke horeca belangrijk vindt. "Ik denk dat het belangrijk is voor horecamedewerkers om minder zenuwachtig en verlegen te zijn in de omgang met mensen met dementie. Ik heb daarom mijn medewerkers gevraagd om de online training te volgen voor een betere beleving voor mensen met dementie én onze medewerkers.”

Volg ons!

Blijf op de hoogte met de mooiste ervaringsverhalen, het laatste nieuws en de nieuwste dementievriendelijke tips.