Maak je eigen team aan

En doe een online training

Word dementievriendelijk! Volg één van onze gratis online trainingen. Je kunt de trainingen in je eentje volgen, maar ook als team. Wel zo gezellig en stimulerend. 

Maak een team aan en doe samen een training

Motiveer je medewerkers, collega’s, verenigingsleden, sportmaatjes, familie of vrienden om ook dementievriendelijk te worden. Nodig hen uit om samen een gratis training te volgen. Zo vergroten jullie de kennis over dementie en kunnen jullie mensen met dementie nog beter helpen. 

Hoe maak ik een team aan?
Je kunt alleen een team aanmaken als je bent ingelogd op onze website (vul je e-mailadres en postcode in op de homepage). Ga naar de pagina 'Mijn teams' onder 'Mijn account'. Deze pagina is niet toegankelijk als je niet bent ingelogd. Verzamel de e-mailadressen van vrienden, familie of collega's en nodig hen uit om samen één van onze trainingen Goed omgaan met dementie te volgen.

Volg de stappen in de Handleiding Teams aanmaken:

 

Liever eerst zelf een training volgen?

Steek je eerst liever zelf je licht op en wil je weten hoe je een training volgt? Neem dan een kijkje op het overzicht van alle gratis online trainingen en probeer één of meerdere trainingen uit. Zo vergroot je je kennis van dementie en leer hoe je goed om kunt gaan met mensen met dementie.

Kan ik meerdere teams aanmaken?

Je kunt zoveel teams aanmaken als je zelf wilt. Ook kun je per team kiezen welke training(en) je aanbiedt. Alle teamleden ontvangen vervolgens per mail een uitnodiging om deze training(en) te volgen. Zodra teamleden je uitnodiging hebben geaccepteerd, kun je hun voortgang volgen op de pagina 'Mijn teams'. Ook kun je de resulaten downloaden als excelbestand.

NB: De teamleden kunnen de trainingen alleen volgen als zij ook hun e-mailadres en postcode hebben achtergelaten op onze website en dus kunnen inloggen. Zij zien de voor hen geselecteerde trainingen terug in het overzicht op 'Mijn trainingen' onder 'Mijn account'. Ook deze pagina is niet toegankelijk als je niet bent ingelogd.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Servicedesk:
Mail: info@samendementievriendelijk.nl
Telefoon: 033-303 2504 (op werkdagen van 9.00-17.00u)

team aanmaken