Vraag een sticker/certificaat 'Samen dementievriendelijk' aan

Met de sticker/het certificaat laat je zien dat jouw organisatie dementievriendelijk is.

Verdient jouw organisatie of vereniging ook onze sticker/certificaat?

Hebben jouw medewerkers en/of vrijwilligers een online training en een training op locatie gevolgd? En zetten jullie je blijvend in voor mensen met dementie? Vertel ons wat jouw organisatie of vereniging doet en vraag de sticker/het certificaat aan! Wanneer jouw aanvraag wordt goedgekeurd, wordt de sticker/ het certificaat officieel aan jullie uitgereikt en kun je laten zien dat jouw organisatie of vereniging dementievriendelijk is.

Tip: lees vooraf de voorwaarden en veelgestelde vragen!

Als je onderaan het formulier toestemming geeft voor het maken van een foto en/of het plaatsen van jouw verhaal op onze website of social media, inspireer je ook anderen om in actie te komen. Goed voorbeeld doet goed volgen!

Sticker Samen dementievriendelijk

Vul het formulier in en ontvang de sticker Samen dementievriendelijk voor jouw bedrijf/organisatie!
Gegevens bedrijf/organisatie

Gegevens Contactpersoon
Geslacht

Hebben (bijna) alle medewerkers en/of vrijwilligers één van de gratis online trainingen op samendementievriendelijk.nl gevolgd?
ik vind het leuk en geef toestemming om bovenstaande tekst te plaatsen op de website/social media van Samen dementievriendelijk om zo anderen te inspireren en activeren.
ik vind het leuk en geef toestemming dat er bij het uitreiken van de sticker een foto van mij en/of mijn medewerkers/vrijwilligers wordt gemaakt en dat deze wordt geplaatst op de website/social media van Samendementievriendelijk. Samen Dementievriendelijk plaatst geen foto's van personen met dementie op de website of in social media.