Alzheimer Nederland
Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Betrokken en liefdevol

Saar aan Huis wil betrokken en liefdevolle ondersteuning bieden aan ouderen. De zorg voor de cliënt staat daarbij voorop. Het is belangrijk dat al onze Saars weten hoe ze met dementie moeten omgaan en op welke wijze ze het beste kunnen handelen. Dat maakt de ondersteuning die Saars bieden nog beter.

Daarom vragen wij al onze Saars de online training ‘Goed omgaan met dementie’ te volgen. Die duurt slechts 15 minuten en geeft je praktische tips hoe je iemand met dementie het beste kan benaderen en kunt helpen.

Logo Saar aan Huis omgaan met dementie

Help je mee?

Als iedereen de cursus volgt krijgt Saar aan Huis als eerste organisatie voor aanvullende mantelzorg het predikaat ‘dementievriendelijk’. Daarmee onderscheiden we ons van andere organisaties. Hoe mooi is het als we dat met zijn allen op korte termijn bereiken.

Wat moet je doen?

  • Klik hieronder op de button 'Start de training'
  • Vul je (werk)emailadres in
  • Selecteer je Saar aan Huis regio in het uitklapmenu
  • Start de training

Privacy

Voordat je de training kan doen, registreer je jezelf bij samendementievriendelijk.nl. Je gegevens worden verwerkt volgens de privacy-verklaring van Samen dementievriendelijk. Saar aan Huis heeft inzage in je trainingsresultaten.

Heb je vragen?

Bel of mail naar het Servicekantoor van Saar aan Huis: 06-53137850 of [email protected]

Onze Saars leveren de beste zorg aan mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Basistraining 'GOED omgaan met dementie'

In de gratis basistraining GOED omgaan met dementie leer je stapsgewijs vaardigheden die belangrijk zijn wanneer je in contact komt met mensen met dementie. Leer dementie herkennen, contact maken en iemand op de juiste manier helpen, bijvoorbeeld op straat of in de bibliotheek.

Doe Goed dementievriendelijk cursus training alzheimer

Volg ons!

Blijf op de hoogte met de mooiste ervaringsverhalen, het laatste nieuws en de nieuwste dementievriendelijke tips.