Runderstoofvlees met stoofperen
De moeder van Henk maakte graag een 3 gangen menu. Vooraf tomatensoep, hoofdgerecht met runderstoofvlees en stoofpeertjes en als dessert een heerlijk ijsje!
Het onvergetelijke recept
Voorgerecht: Tomatensoep
Hoofdgerecht: Runderstoofvlees, stoofperen en aardappelen
Dessert: Viennetta (ijs)
Dit recept mag niet vergeten worden omdat het hele huis lekker gaat ruinen naar oma's eten! (En dat ons aan onze lieve moeder doet denken).
Bereidingswijze van het gerecht
Voor de tomatensoep gebruikte mijn moeder altijd een pakje van Maggie met tomatenbouillon. De stoofpeertjes maakte ze met bessensap. Nieuwe oogst aardappelen met runderriblappen. De riblappen liet ze een paar uur stoven. Heerlijk runderstoofvlees. En een ijsje als toetje!
Bekijk alle onvergetelijke recepten
Er zijn veel recepten ingestuurd die niet vergeten mogen worden. Deze recepten zijn terug te vinden op onze onvergetelijke receptenpagina. Caspar Bürgi selecteerde 15 recepten die in het onvergetelijke receptenboekje komen en koos één winnaar van de dinerbon! De winnaar is bekend gemaakt bij RTL Live op 22 mei.