Alzheimer Nederland
Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Het onvergetelijke recept

Voorgerecht: Tomatensoep
Hoofdgerecht: Runderstoofvlees, stoofperen en aardappelen
Dessert: Viennetta (ijs)

Runderstoofvlees Henk dementievriendelijk werk online cursus dementie
Dit recept mag niet vergeten worden omdat het hele huis lekker gaat ruinen naar oma's eten! (En dat ons aan onze lieve moeder doet denken).

Bereidingswijze van het gerecht

Voor de tomatensoep gebruikte mijn moeder altijd een pakje van Maggie met tomatenbouillon. De stoofpeertjes maakte ze met bessensap. Nieuwe oogst aardappelen met runderriblappen. De riblappen liet ze een paar uur stoven. Heerlijk runderstoofvlees. En een ijsje als toetje! 

Bekijk alle onvergetelijke recepten

Er zijn veel recepten ingestuurd die niet vergeten mogen worden. Deze recepten zijn terug te vinden op onze onvergetelijke receptenpagina. Caspar Bürgi selecteerde 15 recepten die in het onvergetelijke receptenboekje komen en koos één winnaar van de dinerbon!  De winnaar is bekend gemaakt bij RTL Live op 22 mei.