Alzheimer Nederland
Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Goed inhoudelijk programma

Spierenburg nodigt daarom alle ondernemers in Leersum, en andere geïnteresseerden uit om de avond ‘Leersum dementievriendelijk’ bij te wonen: “We hebben een goed inhoudelijk programma met onder andere culinair publiciste Janny van der Heijden – onder meer bekend van de tv-programma’s Heel Holland Bakt en De Nieuwe Lekkerbek - over voeding en dementie. Daarnaast is er een workshop ‘GOED omgaan met dementie’ van Samen dementievriendelijk en laten acteurs praktijksituaties zien”.

Dementievriendelijke gemeente Leersum AH

Dementievriendelijk dorp

Hij vervolgt: “In een dementievriendelijk Leersum gaat iedereen normaal om met dementie: van bakker en buurman tot sportclub en wijkagent. We willen het dagelijks leven van mensen met dementie en hun naasten makkelijker maken. Zo creëren we een dorp waar mensen met dementie blijven functioneren. Waarin ze iets mogen vergeten. Waarin ze thuisgebracht worden als ze verdwalen. Waarin ze zo lang mogelijk aan het verenigingsleven kunnen deelnemen”.

Draagt u het thema dementie een warm hart toe? En wilt u net als uw collega-ondernemers mensen met dementie kunnen herkennen en goed met hen kunnen omgaan? En zin in een leuke avond? Meldt u dan aan voor Leersum dementievriendelijk!

Informatie over ‘Leersum dementievriendelijk’

Datum: 13 september 2018
Tijd: van 19.00 tot 21.15u. Inloop vanaf 18.30u. Borrel na afloop.
Kosten: € 10,00 p.p.
Locatie  woon-zorgcentrum De Schermerij, Torenzichtlaan 2, 3956 HA Leersum
Aanmelden / meer informatie: via de rode knop op 'Leersum dementievriendelijk’ 

Header Leersum Dementievriendelijk