Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Wie is Caspar Bürgi?

Caspar Bürgi, die de Zwitserse nationaliteit heeft, heeft zijn sporen meer dan verdiend in de culinaire wereld. Hij is vanaf de start in 2010 het culinaire gezicht (en geweten!) van tv-programma Koffietijd. Elke weekdag van 10 tot 11 uur 's ochtends bereidt hij tijdens het programma makkelijke en vooral gezonde maaltijden. Ook heeft hij een eigen blogpagina op de website van Koffietijd. Caspar heeft bij verschillende sterren restaurants gewerkt. Voor Koffietijd was hij onder meer te zien in de programma’s 'Aperitivo', 'Born2Cook' en 'Food & Fit'.

Hotkitchen

In 1999 richtte Caspar  Hotkitchen op, een full service catering bedrijf. Hotkitchen verzorgt bedrijfs- en particuliere evenementen op hoog niveau. Nationaal en internationaal. Bij Hotkitchen werkt Caspar met een vaste partner, Ward van der Graaf, die jarenlang chef-kok is geweest bij Club BABY en van elk gerecht een creatief hoogstandje weet te maken.

Samen dementievriendelijk in Koffietijd

Op 25 april a.s. vertelt collega Julie Meerveld in Koffietijd meer over het programma Samen dementievriendelijk en hoe je met onze trainingen dementie leert herkennen én leert hoe je mensen met dementie kunt helpen, zodat ze zo lang mogelijk kunnen deelnemen aan het normale leven. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de vergeten recepten. Mis het niet. Noteer de datum in je agenda!

Onvergetelijke recepten

Heb jij jouw recept al ingestuurd? Dat éne gerecht zoals jouw moeder, opa, zus of buurvrouw dat altijd maakte? Herkenbaar uit duizenden en door niemand zo lekker klaargemaakt. Maar wat als dat recept wordt vergeten, bijvoorbeeld als gevolg van dementie? Stuur ons snel je recept en vergeet vooral geen foto’s mee te sturen! Want van de 15 mooiste verhalen en lekkerste recepten, die Caspar kiest, maken wij een onvergetelijk receptenboekje.

En Caspars allerbelangrijkste taak? Uit alle inzendingen kiest hij één winnaar. Deze ontvangt een bon voor een diner voor zes personen in een restaurant naar keuze! Ben jij die gelukkige?