Alzheimer Nederland
Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Harrie Lamers en het belang van LinkedIn

De inmiddels 38-jarige Harrie Lamers had een succesvolle carrière van meer 13 jaar in financial accountancy achter de rug toen hij besloot om het ondernemerschap in te gaan. Inmiddels is hij zeer succesvol in wat hij zelf noemt ‘verbinden’. Harrie geeft op verzoek veel lezingen en workshops door het hele land. Het doel van deze lezingen en workshops is om het belang van de social media, met name LinkedIn, onder de aandacht te brengen.

Linkedin Logo sociale benadering alzheimer
Dementie is een vreselijke ziekte die nog niet heel erg bekend is. Ik geloof heilig in: ‘wie goed doet, goed ontmoet'

De ziekte dementie moet meer bekendheid krijgen

Volgens eigen zeggen is een deel van zijn succes niet alleen te danken aan een zijn eigen inzet: "Dankzij de partners met wie ik nauw samenwerk en een goede marketing, ben ik gekomen tot waar ik nu ben", zegt Lamers. Hij vindt het eigenlijk vanzelfsprekend dat hij zich voor inzet voor Samen dementievriendelijk: "Ik geloof heilig in ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Dementie is een vreselijke ziekte die nog niet heel erg bekend is. Met mijn netwerk en verbindingskwaliteiten weet ik zeker dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan de bekendheid van Samen dementievriendelijk."

Samenwerking brengt veel goeds

Natuurlijk zien wij veel voordelen in de samenwerking met Lamers. Onze relatiemanager Roderik Reinstra: "Zowel Harrie Lamers als Samen dementievriendelijk hebben een groot netwerk. Door samen te werken kunnen wij beiden onze netwerken verder uitbreiden. Wij zijn heel blij dat Harrie zijn verbindingskwaliteiten inzet om samen met ons dementie op de kaart te zetten."