Alzheimer Nederland
Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Dáárom investeren we in deze training!

Hoofd Personele Ontwikkeling en Organisatie Merel Vollenberg over de aanleiding van het verkrijgen van het certificaat: "Praxis is actief bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat geldt uiteraard voor de producten die in onze winkels liggen en voor de wijze waarop wij omgaan met energie en afval. Het geldt echter óók voor onze relaties. Met leveranciers, met medewerkers en bovenal met klanten. Want bij Praxis staat de klant centraal. Elke klant, dus ook de klant met dementie. Praxis vindt het belangrijk dat medewerkers ook deze klanten klantgericht en deskundig kunnen helpen. Daarom investeren wij in deze training. We namen de training ‘GOED omgaan met dementie’ dan ook op in onze Praxis e-learningomgeving. Fijn dat we daarmee tevens een bijdrage kunnen leveren aan een maatschappelijk doel – dat mensen met dementie zo lang mogelijk zelfstandig kunnen functioneren."

Bij Praxis staat elke klant, dus ook de klant met dementie, centraal. We namen de training dan ook op in onze Praxis e-learningomgeving. Fijn dat we daarmee een bijdrage kunnen leveren aan een maatschappelijk doel: dat mensen met dementie zo lang mogelijk zelfstandig kunnen functioneren.

Praxis ontving het certificaat naar aanleiding van de training ‘GOED omgaan met dementie’ die medewerkers van Praxis-winkels uit Almere-Buiten, Almere-Stad en Almere-Haven volgden.

Praxis Logo Transparant dementievriendelijke winkel

Jouw bedrijf ook dementievriendelijk?

Verbeter je dienstverlening voor een hogere klanttevredenheid! Met een training 'Goed omgaan met dementie' leren jouw medewerkers dementie herkennen en leren zij hoe zij mensen met dementie het beste kunnen benaderen. Medewerkers van winkelbedrijven, die tijdens hun werk regelmatig in contact komen met mensen met dementie, kunnen naast onze online basistraining ook de gratis online training 'In de winkel' volgen. Deze is onlangs verbeterd en aangepast met nieuwe situaties uit diverse bedrijfstakken.

Praxis Foto dementievriendelijke winkel alzheimer