buurvrouw tikt op raan met schaal lasagne
Wegens groot succes op herhaling

Campagne ‘Kan ik voor jou’ opnieuw op tv

Op dinsdag 18 augustus start Samen dementievriendelijk opnieuw een campagne ‘Kan ik voor jou’, waarin we oproepen hulp te bieden aan mensen met dementie. Leuk detail: de commercial is genomineerd voor de Gouden Loeki Award van Ster reclame!

Inspiratie om te helpen

Met meer dan 7000 downloads van de ‘Kan ik voor jou’ kaart was de campagne in juni jl. een groot succes. Op de kaart staan voorbeelden van kleine dingen die je aan kunt bieden om te doen voor mensen met dementie in jouw omgeving. Denk aan een boodschap doen, iets koken, tuinieren, etc. De kaart zorgde voor voldoende inspiratie om een helpende hand uit te steken naar buren, vrienden of familieleden met dementie. Daarom is vanaf dinsdag 18 augustus de commercial ‘kan ik voor jou’ weer twee weken te zien op de landelijke en regionale TV zenders.

 

buurvrouw geeft kaart aan man met dementie

 

Aan wie bied jij jouw hulp aan?

In het filmpje zie je hoe bij ons de afgelopen tijd normale dingen soms verwarrend en chaotisch voelden. Nu pakken we rustig de draad weer op en wordt alles langzaam weer normaal. Maar mensen met dementie hebben altíjd last van verwarring en chaos in hun hoofd. Voor hen wordt het leven nooit meer normaal. Zij kunnen jouw hulp goed gebruiken...

 

Samen dementievriendelijk in Libelle en Margriet

 

‘Kan ik voor jou’ kaart in Margriet en Libelle

Naast de commercial op tv verschijnt tijdens de campagne de ‘Kan ik voor jou’ kaart ook in print! Op 19 en 20 augustus vallen bij ruim 300.000 abonnees respectievelijk de bekende weekbladen Margriet en Libelle in de bus, voorzien van onze kaart,om direct te gebruiken. Ben jij geen abonnee? De bijbehorende paginagrote advertentie is natuurlijk voor iedereen te lezen, dus haast je naar de winkel!

Deel onze commercial

Help mee om Nederland nóg dementievriendelijker te maken. Deel onze commercial via jouw social media!