dementievriendelijk in je buurt
Leer omgaan met een buur, familielid, vriend of verenigingsmaatje met dementie.

Samen dementievriendelijk lanceert vernieuwde online training 'In je buurt'

Mensen met dementie en hun mantelzorgers hebben behoefte aan steun van hun buren, vrienden en verenigingsmaatjes. Omdat veel mensen wel willen helpen maar niet goed weten hoe, starten wij dinsdag 21 juli de campagne ‘Omgaan met dementie in je buurt’, waarin we oproepen om onze vernieuwde gratis online training 'In je buurt' te doen.

Het is makkelijker dan je denkt

Nog steeds heeft een groot deel van de mantelzorgers met een thuiswonende naaste met dementie behoefte aan meer ondersteuning van buren, vrienden en verenigingsmaatjes. Vind je het spannend om goed contact te maken met iemand met dementie? Je leert het in de vernieuwde gratis online training 'In je buurt'. Nu met een nieuwe situatie: samen wandelen op 1,5m afstand!

Na afloop van de training kun je de gratis 'Kan ik voor jou' kaart downloaden. Daarmee bied je op een eenvoudige manier hulp aan mensen met dementie en hun mantelzorgers.

 

omgaan met dementie in je buurt

 

In de commercial, die vanaf dinsdag 21 juli te zien is op regionale TV-zenders en social media, zie je dat contact maken met iemand met dementie niet zo moeilijk is als je denkt. En op de 'Kan ik voor jou' kaart vind je diverse ideeën om gemakkelijk hulp te bieden.

Deel onze commercial

Help mee om jouw buurt nóg dementievriendelijker te maken. Deel onze commercial via jouw social media!