Alzheimer Nederland
Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Daarom volgden ca. 20 medewerkers van ABN AMRO in Bergen op Zoom op maandag 15 juni een op maat gemaakte training ‘Omgaan met dementie’. Onder toeziend oog van de kantoordirecteur, de districtsdirecteur en de bestuursvoorzitter rondden enthousiaste medewerkers van verschillende afdelingen de training succesvol af en ontvingen na afloop hun certificaat.

Certificaten ABN amro training dementievriendelijk

ABN AMRO dementievriendelijk

Dankzij de inspanningen van de regionale afdeling van Alzheimer Nederland (en belangenbehartiger Martien van Leeuwen in het bijzonder) kwamen wij in contact met ABN AMRO Bergen op Zoom. De training werd daarom omgedoopt tot ‘Dementievriendelijke warm welkom training’. Als deze training succesvol blijkt, wil ABN AMRO de training in het hele marktgebied, of misschien zelfs landelijk inzetten

Abn amro dementievriendelijk training afgerond

Dementievriendelijke ambities

Door het volgen van deze maatwerk training zullen de medewerkers van ABN AMRO Bergen op Zoom beter in kunnen spelen op de behoeftes van klanten die een vorm van dementie hebben. Zo krijgen álle klanten een warm welkom. Na afloop van de trainingsbijeenkomst plakte wethouder Yvonne Kammeijer de sticker Samen dementievriendelijk op de voordeur van de bank, ten teken dat ABN AMRO de ambitie heeft uitgesproken om een dementievriendelijke bank te zijn.

Training abn amro dementie