Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Herken dementie op de werkvloer

Herkennen jij of je collega’s dementie? Weten jullie hoe je klanten of bezoekers met dementie het beste kunt helpen? Als je weet hoe je moet handelen kun je moeilijke situaties op de werkvloer oplossen of zelfs voorkomen.

Leer dementie herkennen en houd controle over situaties wanneer je te maken krijgt met dementie.

Hoe doe je dat?

Word dementievriendelijk. Doe GOED!

Staat jouw branche er (nog) niet tussen? Test dan je kennis met onze gratis basistraining 'GOED omgaan met dementie'. Met deze training test je in 15 minuten je kennis over dementie. Je leert in een aantal stappen hoe je contact maakt met iemand met dementie en hoe je hem of haar kunt helpen.

Maak jouw hele organisatie dementievriendelijk!

Het is fijn als iedereen binnen de organisatie weet  hoe te handelen bij dementie op de werkvloer. Moeilijke situaties voor klanten of bezoekers met dementie worden dan snel opgelost of zelfs voorkomen. Dit leidt tot een betere dienstverlening. De organisatie wordt een veilige omgeving voor mensen met dementie.

Dit zijn de mogelijkheden:

  • Online trainingen, individueel of als team
  • Praktijkgerichte trainingen op locatie, verzorgd door twee door ons opgeleide trainers
  • Gratis advies. Samen maken we een een plan op maat en bespreken de mogelijkheden voor jouw organisatie

Een collega met dementie of een collega die zorgt voor iemand met dementie

Behalve voor klanten of bezoekers met dementie, kun jij ook iets betekenen voor een collega met dementie óf voor een collega die zorgt voor iemand met dementie. Hoe doe je dat?

in de winkel dementie