limburg dementievriendelijk

Maak Limburg dementievriendelijk!

In onze campagne 'Samen maken we Limburg dementievriendelijk' zetten we dementie op de kaart en brengen we het dichterbij de Limburger. Help mee! Word dementievriendelijk en doe de gratis online training. Roep je vrienden, familie en collega's op om ook mee te doen want samen maken wij Limburg dementievriendelijk!

Waarom meedoen?

Eén op de vijf 5 mensen krijgt dementie. Ook binnen jouw woonplaats in Limburg. De meesten van hen wonen nog thuis en bezoeken nog winkels, theaters, musea, etc. Je komt hen tegen op straat, bij de supermarkt, in het café of restaurant. Het grootste deel van de Limburgers weet niet hoe ze iemand met dementie goed kunnen helpen als dat nodig is. Weet jij het wel? Test je kennis in onze gratis online training 'Goed omgaan met dementie'.

Roep vrienden, familie en collega's op om ook mee te doen

Deel deze actie op social media zodat heel Limburg dementievriendelijk wordt. Zo help je de beweging voor een dementievriendelijk Nederland te vergroten.
 

   

goed omgaan met dementie

Meedoen met je hele bedrijf

Werk jij in winkel, een overheidsinstelling of een andere organisatie in Limburg? Zet je manager aan het werk en laat je bedrijf meedoen aan de Limburgse bedrijfsestafette. Vele organisaties gingen jullie al voor.