Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Ik denk aan je!

Een boodschap meenemen of een luisterend oor bieden… Op onze kaart staan voorbeelden van kleine dingen die je aan kunt bieden. Ken jij mensen in je buurt die wel wat hulp of aandacht kunnen gebruiken? Bijvoorbeeld iemand met dementie voor wie deze tijd nu extra zwaar is? Of iemand die weinig bezoek krijgt of de deur niet uit durft? Download dan de kaart, print ‘m uit en schrijf je telefoonnummer en je naam erop. Stop de kaart in de brievenbus van je buur, een vriend of vriendin, je koor- of bridgemaatje of iemand anders voor wie jij iets kunt betekenen.

De persoon die de kaart krijgt, geeft op de kaart aan wat jij voor hem of haar kunt doen. De volgende dag haal je de kaart weer op. Op veilige afstand! Een klein gebaar waar je iemand – en jezelf – ongetwijfeld blij mee maakt!

Kan ik voor jou kaart samen dementievriendelijk

Gratis training omgaan met dementie 'In je buurt'

Als je een buur, vriend(in), sportmaatje met dementie hebt, vind je het misschien een beetje spannend om contact te maken. Maar dat valt reuze mee! Leer hoe je met een klein beetje moeite ook voor hen iets kunt betekenen. Vul je e-mailadres in en test je kennis in de gratis online training 'In je buurt'.

Campagnebeeld InJeBuurt spiegel dementie alzheimer

Je ontvangt eenmalig een welkomstmail. We vragen je nooit om een donatie en sturen geen ongevraagde mails.