kaart-in-brievenbus

Kan ik voor jou...

In deze coronatijden kijken we wat meer naar elkaar om. Ken jij iemand in je buurt die wel wat hulp of aandacht kan gebruiken? Onze gratis kaart ‘Kan ik voor jou’ kan daarbij helpen. Download hem nu! Met een klein gebaar maak je groot verschil.

Ik vergeet je niet!

Een boodschap meenemen of een brief posten… Op onze kaart staan voorbeelden van kleine dingen die je aan kunt bieden. Ken jij mensen in je buurt die wel wat hulp of aandacht kunnen gebruiken? Bijvoorbeeld iemand met dementie voor wie deze tijd nu extra verwarrend is? Of iemand die nu al weken geen bezoek meer krijgt of de deur niet uit kan? Download dan de kaart, print ‘m uit en schrijf je telefoonnummer en je naam erop. Stop de kaart in de brievenbus van je buur, een vriend of vriendin, je koor- of bridgemaatje of iemand anders voor wie jij iets kunt betekenen.

De persoon die de kaart krijgt, geeft op de kaart aan wat jij voor hem of haar kunt doen. De volgende dag haal je de kaart weer op. Op veilige afstand! Een klein gebaar waar je iemand – en jezelf – ongetwijfeld blij mee maakt!

N.B.: op de kaart staat als voorbeeld 'Medicijnen ophalen bij de apotheek'. Tip: vraag aan de mantelzorger een machtiging voordat je dit doet, anders krijg je de medicijnen niet mee.

 

doe goed in je buurt

 

Gratis training omgaan met dementie 'In je buurt'

Als je een buur, vriend(in), sportmaatje met dementie hebt, vind je het misschien een beetje spannend om contact te maken. Maar dat valt reuze mee! Leer hoe je met een klein beetje moeite ook voor hen iets kunt betekenen. Vul je e-mailadres in en test je kennis in de gratis online training 'In je buurt'.

Je ontvangt eenmalig een welkomstmail. We vragen je nooit om een donatie en sturen geen ongevraagde mails.