Ron blaauw

Gratis online training 'In de horeca'

Steeds vaker krijgen horecaondernemers en -medewerkers te maken met gasten met dementie. In de gratis online training 'In de horeca' leer je in 15 minuten de signalen van dementie herkennen en krijg je tips hoe je goed omgaat met gasten met dementie.

Ik ben horecaondernemer

Maak van jouw horecazaak een plek waar mensen met dementie zich welkom en gezien voelen. Laat jouw medewerkers de gratis online training 'In de horeca' volgen.

Ik ben werknemer in de horeca

Heb jij te maken met gasten met dementie? Herken de signalen en leer hoe je goed met hen omgaat. Doe de gratis online training 'In de horeca'.

dementievriendelijke horeca

In gesprek met Ron Blaauw

Ron Blaauw is meesterkok, televisiepersoonlijkheid en eigenaar van diverse restaurants. Hij vertelt Samen dementievriendelijk waarom hij een dementievriendelijke horeca belangrijk vindt. "Ik denk dat het belangrijk is voor horecamedewerkers om minder zenuwachtig en verlegen te zijn in de omgang met mensen met dementie. Ik heb daarom mijn medewerkers gevraagd om de online training te volgen voor een betere beleving voor mensen met dementie én onze medewerkers.”

> Lees hier het volledige interview!

Mijn vader had de ziekte van Alzheimer. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe fijn het is als mensen in de omgeving weten hoe ze iemand met dementie herkennen!