Gratis online training Op het gemeentehuis

Gratis online training 'Op het gemeentehuis'

Eén op de vijf mensen krijgt dementie, ook in jouw gemeente. Als medewerker op het gemeentehuis krijg je steeds vaker te maken met klanten met dementie. Hoe kun jij hen helpen? Leer het in 15 minuten en de gratis online training 'Op het gemeentehuis'.

Onverwachte situaties op de werkvloer...

Misschien herken je het... Die mevrouw, die niet uit haar woorden komt en hard begint te huilen, zoals in de video hiernaast. Of die meneer die zich geen raad weet met het nummertjesapparaat en plotseling heel boos wordt. Hoe reageer jij? In onze gratis online training 'Op het gemeentehuis' leer je dementie herkennen en krijg je handvatten hoe je goed kunt omgaan met iemand met dementie. Het volgen van de training kost je ongeveer 15 minuten.

Hoe werkt het?

De training is gebaseerd op de ‘Doe GOED-methode’. Er zijn vier onderdelen: herkennen, geruststellen, oogcontact maken en even meedenken. Elk onderdeel bestaat uit drie vragen. Wanneer je de training meerdere keren doet, verschijnen er steeds andere vragen en komen er verschillende situaties voorbij. Zo leer je stapsgewijs vaardigheden aan die belangrijk zijn in het contact met mensen met dementie, zodat je hen kunt helpen op het moment dat ze dat even nodig hebben.

Gratis online training Op het gemeentehuis Doe GOED

Om de training te kunnen doen vragen wij jou om je aan te melden met je e-mailadres en postcode. Zo kunnen wij zien hoeveel mensen onze trainingen volgen.

Gratis online training Op het gemeentehuis

Doe de training samen met je collega's

Maak een team aan en nodig zo je collega's uit om de training te doen en vergroot samen jullie kennis over dementie en jullie vaardigheden in de omgang met mensen met dementie. Zo verbeter je de klantenservice van jullie organisatie!