Alzheimer Nederland
Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Zien is 1... Doen is 2!

De meeste mensen weten niet goed hoe ze om moeten gaan met iemand met dementie. Ze zien iemand met dementie misschien wel, omdat dat deze anders reageert of zich anders gedraagt. Maar wat kunnen ze op dat moment nu echt doen? Omgaan met iemand met dementie is makkelijker dan je denkt. Met de juiste kennis en vaardigheden kun je niet alleen zien, maar ook doen! Test in 15 minuten wat jij al weet over omgaan met iemand met dementie. Doe de gratis online training 'Goed omgaan met dementie'.

Om de training te kunnen doen vragen wij jou om je aan te melden met je e-mailadres en postcode. Zo kunnen wij zien hoeveel mensen onze trainingen volgen. Vervolgens kun je direct de training starten. Na het invullen van je gegevens, ontvang je een welkomstmail. We vragen je nooit om een donatie en sturen geen ongevraagde mails.

Zien is 1... Doen is 2!

Help mee om het begrip voor dementie te vergroten!

Deel dit filmpje op social media en roep al je vrienden, familie en collega's op om ook de training 'Goed omgaan met dementie' te doen! Want in de omgang met dementie is nog veel te winnen. Zo zorg je voor meer begrip en support voor mensen met dementie in de samenleving.