Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

25 augustus 2022

Commercial ‘Kun jij Willem helpen?'

Willem staat bij de bakker en weet zijn pincode niet meer. Gelukkig staat er iemand in de rij die hem helpt. Vergeetachtigheid is een van de signalen van dementie. Weet jij hoe je hiermee omgaat?

25 augustus 2022

Commercial 'Kun jij Marijke helpen?'

Marijke staat in de galerij van haar flat en weet haar voordeur niet te vinden. Gelukkig komt haar buurman er net aan. Vergissing in tijd en plaats is een van de signalen van dementie. Weet jij hoe je hiermee omgaat?

Commercial 'Kan ik voor jou'

23 juni 2020

In deze commercial roepen we iedereen op om eenvoudig hulp te bieden aan mensen met dementie en hun mantelzorgers met behulp van de  'Kan ik voor jou' kaart. Deze commercial is genomineerd voor de Gouden Loeki Award 2020 van Ster reclame! 

Commercial 'Omgaan met dementie op straat' - Hans

17 februari 2020

Hans heeft dementie. Net als 280.000 andere Nederlanders. Maar niet iedereen op straat weet hoe ze hem kunnen helpen. Weet jij het wel?

Commercial 'Zien is 1... Doen is 2!' - Wilma

27 augustus 2018

Wilma heeft dementie. De voorbijgangers zien wel dat er iets met haar aan de hand is, maar weten niet wat ze moeten doen.

Commercial 'Bij de bakker'

9 januari 2017

Hoe help je iemand met dementie die niet meer weet welk brood hij ook al weer wilde kopen? De medewerkster van de bakker legt dat in deze commercial uit.

Commercial In het zwembad

14 november 2016

In de commercial zie je dat de schoonvader niet snapt hoe hij de deur tussen de kleedruimte en het zwembad open moet maken. Wordt hij geholpen? Wat zou jij doen?

Commercial De buurvrouw

17 oktober 2016

Deze commercial gaat over Hilde. Hilde heeft dementie. Haar man zorgt voor altijd voor goed haar. Als hij even weg moet, vraagt hij of de buurvrouw even op Hilde wil letten. 

Commercial Altijd wel iemand

21 september 2016

Een lieve dame wandelt in het park. Ze weet niet meer hoe ze thuis moet komen. Vroeger zorgde haar man voor haar, maar hij is overleden en nu voelt ze zich verloren. Gelukkig merkt een dementievriendelijke jongeman op een fiets haar op. Wijst hij haar de goede kant uit?