Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Tijdelijk een gratis kaartenset!

Tijdelijk ontvang je als je de training 'In je buurt' afrondt een kaartenset, gemaakt van papier met bloemenzaadjes. Hulp vragen of aanbieden is soms lastig. De kaarten Wil jij met mij en Zal ik voor jou maken het makkelijker. Doe een kaart bij een buurtgenoot met dementie door de brievenbus en bied aan om - bijvoorbeeld - samen een ommetje te maken of een pan soep te brengen. Met een kaart laat je zien dat je mensen met dementie niet vergeet. Samen maken we heel Nederland dementievriendelijk.  

 

Vrijwilliger Samen dementievriendelijk

Dementievriendelijk worden

Er zijn op dit moment 290.000 mensen met dementie in ons land. In 2040 zal dit aantal bijna verdubbeld zijn naar een half miljoen mensen. Je leest het goed; over 17 jaar al. Hoe wij als Nederlanders met dementie omgaan is dus een belangrijk vraagstuk. 

Dementie vraagt om begrip en hulp van de maatschappij. Oók van jou! Leer hoe je dementie kunt herkennen en hoe je mensen met dementie kunt steunen. Dit doe je door onze gratis online training van 15 minuten te volgen. Als bedankje krijg je vervolgens de kaartenset thuis gestuurd. 

Vrouw met dementie blij gezicht
0 mensen in Nederland gingen jou voor en zijn dementievriendelijk!