Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Maak tijdelijk kans op gratis tickets!

Mogelijk heb je even moeite om de woorden met gehusselde letters te ontcijferen, maar gezonde hersenen zijn uiteindelijk in staat om de tekst te begrijpen. Het is de titel van de nummer 1 van het Herinneringen Top 50 Concert 2023. Wist je dat taalproblemen één van de tien meest voorkomende signalen van dementie zijn?  

Muziek roept herinneringen op. Tijdelijk maak je kans op twee tickets voor het Herinneringen Top 50 Concert. Op 10 maart 2024 zingen Nederlandse topartiesten de mooiste muziekherinneringen in de Ziggo Dome. In totaal verloten we vijf keer twee tickets. Het enige dat jij hoeft te doen is de basistraining ‘GOED omgaan met dementie’ afronden.   

Herinneringenconcert

Actievoorwaarden

Gedurende de campagneperiode van 1 november tot en met 21 december 2023 maakt iedereen die vanaf de campagnepagina de training start, kans op twee van de tien concertkaarten voor het Herinneringen Top 50 Concert op 10 maart 2024 in de Ziggo Dome te Amsterdam. Onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing.

Dementievriendelijk worden

Er zijn op dit moment 290.000 mensen met dementie in ons land. In 2040 zal dit aantal bijna verdubbeld zijn naar een half miljoen mensen. Je leest het goed; over 17 jaar al. Hoe wij als Nederlanders met dementie omgaan is dus een belangrijk vraagstuk. 

Dementie vraagt om begrip en hulp van de maatschappij. Oók van jou! Leer hoe je dementie kunt herkennen en hoe je mensen met dementie kunt steunen. Dit doe je door onze gratis online training van 15 minuten te volgen. Na afronding van de training maak je kans op twee tickets voor het Herinneringen Top 50 Concert. En als je helaas niet tot de gelukkige winnaars behoort, ontvang je een code waarmee je maar liefst 25% korting krijgt!  

Vrouw met dementie blij gezicht
0 mensen in Nederland gingen jou voor en zijn dementievriendelijk!