Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Hoe werkt de online training?

Herken jij iemand met dementie?

Wist je dat 290.000 mensen in Nederland dementie hebben? Zij kunnen in situaties komen waarin wij hun hulp kunnen bieden. Hiervoor moet je de signalen van dementie weten te herkennen. Een voorbeeld van een signaal is vergissing in tijd en plaats. Weet jij hoe je hiermee omgaat?

Trainingen commercial dementie samen dementievriendelijk 2022

Hoe belangrijk is het dat we dementie herkennen?

'Ik wilde laatst iets in de winkel vragen, maar ik wist niet meer wat…’. Paul en zijn vrouw vertellen hoe ze altijd open zijn over dat Paul alzheimer heeft. Om zo het gevoel te krijgen dat hij wel begrepen wordt, dat mensen rekening met hem houden. En hoe belangrijk het is dat mensen dementie herkennen. 

Dementie herkennen Paul

Gratis online trainingen

Naast onze basistrainingen bieden wij jou ook gratis trainingen van vijftien minuten voor specifieke beroepsgroepen. Vergroot jouw kennis over dementie en leer vaardigheden in de omgang met iemand met dementie.

Nieuwe campagne

Op donderdag 25 augustus start Samen dementievriendelijk een campagne ‘Herken jij wie’. We spelen met 2 commercials in op het herkennen van signalen van dementie, zoals vergeetachtigheid en het vergissen in tijd en plaats. Daarnaast worden er duidelijke voorbeelden bij gegeven over hoe je kunt handelen in zo'n situatie. 

Herken jij wie commercial samen dementievriendelijk