dementievriendelijk in je buurt

Ken jij iemand met dementie in jouw buurt?

Leer omgaan met jouw buur, vriend(in) of sportmaatje met dementie. Doe de vernieuwde online training. Hij duurt ongeveer tien minuten.

Body

355.175

mensen in Nederland gingen jou voor en zijn al dementievriendelijk!

 

Hoe is dat

in jouw provincie?

 

Afbeelding
kaart-nederland

Een buur, vriend(in) of sportmaatje met dementie...

Mensen met dementie en hun mantelzorgers hebben behoefte aan steun van hun buren, vrienden en verenigingsmaatjes. Omdat veel mensen wel willen helpen maar niet goed weten hoe, roepen wij in onze campagne ‘Omgaan met dementie in je buurt’ mensen op om onze vernieuwde gratis online training 'In je buurt' te doen. Nu met nieuwe situatie: 'Samen wandelen op 1,5m'.

dementievriendelijk in de horeca

Dementievriendelijk in de horeca

Het aantal mensen met dementie in Nederland neemt sterk toe. Ook als horecamedewerker krijg je af en toe te maken met klanten met dementie. Weet jij hoe je goed met hen omgaat? Dat leer je in deze training.

dementievriendelijk in de winkel

Dementievriendelijk in de winkel

Mensen met dementie willen graag zo lang mogelijk zelf hun dagelijkse boodschappen doen. Als medewerker in een winkel kun je hen dus tegenkomen. Doe de gratis training, zodat je hen goed kunt helpen.

Jouw orgaisatie dementievriendelijk

Jouw gemeente dementievriendelijk

Start nieuwe campagne In je buurt

O.a. deze organisaties gingen jou voor:
Albert Heijn
PGGM
Tzorg
VUmc
Huis ter Duin
KPN
man met dementie in pauzemobiel

Samen stilstaan bij herinneringen

Op pad met de Pauzemobiel

Teun Toebes van s Teun en toeverlaat heeft iets nieuws bedacht: de Pauzemobiel! In een heel knus autootje neemt hij mensen met dementie mee op een nostalgische trip. Zijn passagiers fleuren er helemaal van op.