Weet jij hoe je iemand met dementie kunt helpen?

Weet jij hoe je iemand met dementie kunt helpen?

Mensen met dementie willen zo lang mogelijk zelfstandig deelnemen aan de maatschappij. Soms hebben ze even wat hulp nodig. Hoe help jij iemand weer op weg? Test je kennis! 

Body

365.266

mensen in Nederland gingen jou voor en zijn al dementievriendelijk!

 

Hoe is dat

in jouw provincie?

 

Afbeelding
kaart-nederland

Campagne ‘Goed omgaan met dementie’

Mensen met dementie proberen, net als iedereen, in deze gekke tijden het normale leven weer op te pakken. Ze gaan er weer vaker op uit; De kans dat je iemand met dementie in het dagelijks leven tegenkomt neemt dus weer toe. Hoe help je iemand met dementie op een goede manier op weg? Op die vraag geeft de campagne ‘Goed omgaan met dementie’ antwoord!

Herken dementie
dementievriendelijk in de horeca

Dementievriendelijk in de horeca

Het aantal mensen met dementie in Nederland neemt sterk toe. Ook als horecamedewerker krijg je af en toe te maken met klanten met dementie. Weet jij hoe je goed met hen omgaat? Dat leer je in deze training.

dementievriendelijk in de winkel

Dementievriendelijk in de winkel

Mensen met dementie willen graag zo lang mogelijk zelf hun dagelijkse boodschappen doen. Als medewerker in een winkel kun je hen dus tegenkomen. Doe de gratis training, zodat je hen goed kunt helpen.

Jouw orgaisatie dementievriendelijk

Jouw gemeente dementievriendelijk

Eden hotels dementievriendelijk

O.a. deze organisaties gingen jou voor:
Albert Heijn
PGGM
Tzorg
VUmc
Huis ter Duin
KPN
man met dementie in pauzemobiel

Samen stilstaan bij herinneringen

Op pad met de Pauzemobiel

Teun Toebes van s Teun en toeverlaat heeft iets nieuws bedacht: de Pauzemobiel! In een heel knus autootje neemt hij mensen met dementie mee op een nostalgische trip. Zijn passagiers fleuren er helemaal van op.